Kanalizasyon Alt Yapı Güçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Hasanbaba Mahallesinde kanalizasyon alt yapı güçlendirme çalışmalarına devam ediliyor.

Çınarcık sınırları içerisinde imarlaşmanın başladığı sokaklarda ve mevcut sistemdeki kanalizasyon alt yapılarına ilave hatlar, Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından yapılmaya devam ediliyor.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hasanbaba Mahallesi 855. Sokak’ta yeni kanalizasyon alt yapı çalışması yapıyorlar. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’de Hasanbaba Mahallesindeki yapılan kanalizasyon alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Hasanbaba Mahallesindeki kanalizasyon alt yapı çalışmalarında  gelinen son nokta aşama ekiplerden bilgi aldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, belli plan ve program dahilinde bölgesel olarak mevcut kanalizasyon alt yapısına ilave çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.