BELEDİYE HABERLERİ

Giresun’da Bir İlk ‘’Hayvan Hastanesi’’

Giresun’da Bir İlk ‘’Hayvan Hastanesi’’

Başkan Şenlikoğlu: “Giresun Belediyesi bünyesinde Hayvan Hastanesi kuracağız. İlimizdeki kamu kurumlarında bir ilk olacak bu projemiz ile birlikte can dostlarımız için yürüttüğümüz faaliyetlerimizi bir üst noktaya taşıyacağız” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ikinci dönem projeleri arasında kamuoyuna duyurduğu Hayvan Hastanesi Projesi, hayvanseverler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Sokak hayvanlarını daha modern şartlarda tedavi imkanına kavuşturacak olan Hayvan Hastanesi’nde hem gelişmiş cihazlarla cerrahi operasyonlar yapılacak hem de istihdam imkânı sağlanacak.

Hayvan Hastanesi Projesi; Hayvan tedavi üniteleri, doğum servisi, ameliyathane, yavrulu hayvan tedavi ünitesi, müşahede alanı ve acil servis yer alacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da ilk kez bir kamu kuruluşunda hayvan hastanesinin hizmet vereceğine dikkat çekerek: “Can dostlarımızın tedavi, bakım, kısırlaştırılma ve rehabilitasyon işlemlerini daha iyi imkanlarda yapabilmek için Hayvan Hastanesi kuracağız. Bu projemiz sokak hayvanlarına yönelik olarak yürüttüğümüz faaliyetlere önemli bir destek verecek. Hastanede cihazlar, ekipmanlar ve uzman veteriner hekim kadrosu ile can dostlarımıza yönelik olarak yürüttüğümüz faaliyetlerimizi bir üst noktaya taşımız olacağız. Bu alanda belediyenin vermiş olduğu veterinerlik hizmetlerini daha da geliştirerek özellikle Hayvan Hastanesi kısmında cerrahi hizmetleri de vererek hizmetlerimizin kalitesini yükseltmek istiyoruz. Her zaman can dostlarımızın yanındayız” dedi.

Hayvanseverlerden Şenlikoğlu’na Teşekkür

Hayata geçirilmesi planlanan bu proje karşısında son derece memnun olan hayvanseverler ise yaptıkları açıklamada; “Hayvanlarımızın tedavileri için özel hayvan hastanesine gitmeye mecbur durumdayız ve ödediğimiz ücretler maddi olarak bizleri zorluyor. Kurulacak olan Giresun Belediyesi Hayvan Hastanesi ile birlikte bu yükten kurtulacağız. Her zaman can dostlarımızı düşünen Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyoruz”dediler.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER