Paşaköy’e Yapılacak Sosyal Tesisin Temeli Atıldı

Saruhanlı Belediyesi tarafından Paşaköy mahallesinde hayata geçirilecek, içinde gölet, çocuk oyun parkı, mutfak ve yürüyüş yollarının yer aldığı, maliyeti 3 buçuk milyon lira olan sosyal tesisinin yapımına başlandı.

Paşaköy’de düzenlenen temel atma törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik ve Mustafa Yaralı, Meclis Üyesi Hasan Aydır, Paşaköy Muhtarı Recai Tekel, Sarısığırlı Muhtarı Kazım Özkan ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Zeki Bilgin, burada yaptığı açıklamada sözünü verdikleri sosyal tesisin yapımına başladıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

“2019 yılında söz verdiğimiz gibi Paşaköy’e sosyal tesis ve park yapacağımızı beyan etmiştik. Bugün bu tesisin temelini atıyoruz. Paşaköy’e 3 buçuk milyon lira değerinde bir yatırımı başlatıyoruz. Paşaköy’e hayırlı olsun. Kadınlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun.

Başkan Bilgin’in konuşmasının ardından kurban kesilerek tesisin temeli atıldı.