BELEDİYE HABERLERİ

Başkan Güngör’e Elbistan’dan Hizmet Teşekkürü

Başkan Güngör’e Elbistan’dan Hizmet Teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da 2,5 kilometrelik Darende Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmaları büyük beğeni kazandı. Esentepe Mahalle Muhtarı İdris Şafak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e bu güzide çalışma için şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde Elbistan’da yol yenileme uygulamalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları büyük beğeni kazanıyor. İlçe merkezinde; Ahmet Karacabey, Azerbaycan ve Gazi Mustafa Kemal caddelerinin ardından baştan uca yenilenerek ulaşım standardı artırılan 2,5 kilometrelik Darende Caddesi de sürücülerin takdirini topladı. Bölgedeki birçok mahallenin aktif olarak kullandığı cadde, 5 bin ton sıcak asfalt ve 10 Milyon TL’lik yatırımla yenilendi. Bölgede yaya ve araç trafiğinde konfor ve güvenlik artırılırken, vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Darende Caddemiz Yenilendi

Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Esentepe Mahalle Muhtarı İdris Şafak, “Mahallemizin en işlek arteri olan Darende Caddemiz, yapılaşma ve depremler dolayısıyla deforme olmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e bu güzide çalışma için şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER