BELEDİYE HABERLERİ

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI IŞIK EKİBİYLE BİRLİKTE DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI IŞIK EKİBİYLE BİRLİKTE DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyemizin afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere gönderdiği yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği ilk günden beri hızlı bir şekilde sürüyor.

Deprem bölgesiyle sürekli koordinasyon halinde hareket eden Kütahya Belediyemiz, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda önceki günlerde bölgeye 142 personel gönderilmesinin ardından bugün de Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve ekibi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Başkanımıza ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, Zabıta Müdürü Alpaslan Tutar, Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı, Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Karakaya, Su ve Kanalizasyon Müdürü Serhat Muştuer, Yapı Kontrol Müdürü Memiş Özüş ve 16 kişiden oluşan farklı birimlerde görevli personelimiz deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER