YALOVA BELEDİYESİ’NDEN 14 MAHALLEDE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, halk sağlığını korumak ve kötü kokularla haşere oluşumunun önüne geçmek amacıyla yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BELEDİYE HABERLERİ

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN 14 MAHALLEDE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

İlaçlama Birimi, Kurban Bayramı’nın ardından artış gösteren uçkun popülasyonuna karşı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehir genelinde 14 mahallede bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla düzenli olarak ilaçlama yapılırken, sabaha karşı yapılan ULV (soğuk sisleme) ilaçlamalarıyla da uçkun mücadelesine hız verildi.

Yalova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı sonrası artış gösteren karasinek sorununa karşı ilaçlama çalışmalarımız hem konteynerlerde hem de sabah erken saatlerde ULV cihazlarıyla devam etmektedir. Ekiplerimiz sahada aktif şekilde görev yapıyor. Vatandaşlarımızdan da çöplerin zamanında çıkarılması ve kapalı poşetlerde bırakılması konusunda hassasiyet bekliyoruz” denildi.

Çalışmaların, belirlenen program çerçevesinde yaz boyunca sürdürüleceği ifade edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bursa'da barajlardan sevindiren haber

Bursa'da barajlardan sevindiren haber

31-10-2025 - BELEDİYE HABERLERİ

İklim değişikliği Bursa'da masaya yatırılacak

İklim değişikliği Bursa'da masaya yatırılacak

31-10-2025 - BELEDİYE HABERLERİ