Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Germiyan Festivali’nin ikinci gününde festival alanlarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve üreticilerle bir araya geldi.
Zafer Meydanı, Dönenler Meydanı ve tarihi Germiyan Sokak’ta kurulan etkinlik alanlarını gezen Başkan Kahveci; çini satış stantları, el sanatları atölyeleri ve gastronomi alanlarında incelemelerde bulundu. Sergilenen geleneksel eserleri yakından inceleyen Kahveci, sanatçılardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretleri sırasında Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC) Başkanı Mustafa Önsay ile de görüşen Başkan Kahveci, festivalin şehrin tarihi mirasını ve kültürel zenginliğini ön plana çıkardığını belirtti. Festivalin Kütahya’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade eden Kahveci, emeği geçen tüm kurum ve paydaşlara teşekkür etti.














