Büyükşehir’den Çiftçiye Fide Desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın üreticilere desteği sürüyor.

BELEDİYE HABERLERİ

Büyükşehir’den Çiftçiye Fide Desteği

Tarımda Balıkesir Modeli ile tarımsal kalkınmada önemli projeler üreten Başkan Akın’ın liderliğinde 20 ilçede, çiftçilere 228 bin domates ve biber fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. 

Tarımsal kalkınmada ‘Balıkesir Modeli’ ile tüm Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın sürdürülebilir tarım politikaları doğrultusunda üreticiye olan destekleri sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 16 ilçede Ziraat Odası’na teslim edilen fideler, 20 ilçedeki üreticilere dağıtıldı. 20 ilçede toplam 228 bin domates ve biber fidesi Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ziraat odalarının iş birliğinde çiftçilere dağıtıldı. Sürdürülebilir tarım politikaları ile ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu desteği üreticilerin yüzünü güldürdü.

ÇİFTÇİLER DESTEKTEN MEMNUN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın talimatlarıyla Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 20 ilçede üreticilere toplamda 228 bin sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ziraat odalarının da iş birliğinde gerçekleşen fide dağıtımlarında domates ve biber fideleri üreticilere dağıtıldı. İlçelerindeki ziraat odalarından fidelerini teslim alan üreticiler, maddi yüklerini azaltıp sürdürülebilir tarıma katkı sunan Başkan Akın’a teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bursa'da barajlardan sevindiren haber

Bursa'da barajlardan sevindiren haber

31-10-2025 - BELEDİYE HABERLERİ

İklim değişikliği Bursa'da masaya yatırılacak

İklim değişikliği Bursa'da masaya yatırılacak

31-10-2025 - BELEDİYE HABERLERİ