BAŞKAN ALEMDAR'DAN MİNİK İBRAHİM’E UNUTULMAZ SÜRPRİZ: SÖZÜNÜ TUTTU, SINIFIN KAPISINI ÇALDI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, canlı yayında kendisini davet eden 2. sınıf öğrencisi İbrahim'i okulunda ziyaret ederek bahçe düzenleme talimatı verdi.

BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN ALEMDAR'DAN MİNİK İBRAHİM’E UNUTULMAZ SÜRPRİZ: SÖZÜNÜ TUTTU, SINIFIN KAPISINI ÇALDI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, katıldığı bir canlı yayın programı sırasında telefona bağlanarak kendisini okuluna davet eden 2’nci sınıf öğrencisi İbrahim’in sesine kulak verdi. Minik İbrahim'in içten davetini kırmayan Başkan Alemdar, Adapazarı Cengiz Topel İlkokulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek İbrahim’in eğitim gördüğü 2/C sınıfının kapısını çaldı.

Ziyarette Başkan Alemdar’a, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman, Okul Müdürü Celal Alar ve Tekeler Mahallesi Muhtarı Mücahit Kaptan da eşlik etti. Karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanı'nı gören minik öğrencilerin sevinci ve şaşkınlığı sınıfta renkli anların yaşanmasına neden oldu.

Okul Bahçesine Peyzaj Müjdesi Anında Geldi 2/C sınıfındaki ders ortamına misafir olan ve çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Alemdar, miniklerin okul bahçesinin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına yönelik taleplerine anında karşılık verdi. Sahadaki ilgili ekiplere hemen talimat gönderen Alemdar, okul bahçesinin çocukların güvenle oynayabileceği estetik bir görünüme kavuşturulacağını müjdeledi.

"Sizler Yarınlarımızın Umudusunuz" Sınıfta öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren ve onlara gelecek vizyonu aşılayan Başkan Yusuf Alemdar, çocuklara şu tavsiyelerde bulundu: "Sizler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın umudusunuz. Bugün okul sıralarında öğrendikleriniz, yarın tüm hayatınızı şekillendirecek. Çok çalışın, bol bol kitap okuyun, öğretmenlerinizi dikkatle dinleyin ve birbirinize karşı her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyle davranın. Bizler sonuna kadar sizlere güveniyoruz. Rabbim geleceğinizi hayırlı eylesin."

Öğretmenlere Teşekkür: "Emeğinizi Çok İyi Biliyoruz" Sınıf ziyaretinin ardından okulda görev yapan eğitimcilerle de bir araya gelen Başkan Alemdar, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına vurgu yaptı. Eğitim camiasına verdikleri desteğin artarak süreceğini belirten Alemdar, "Sizler bu mesleğin kutsiyetini bilerek yola çıktınız. Evlatlarımızın geleceği noktasında ortaya koyduğunuz büyük emeği çok iyi biliyoruz. Bizler de yerel yönetim olarak bu emeği karşılıksız bırakmamak adına, eğitim alanında elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İbrahim ve sınıf arkadaşlarıyla günün anısına hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Alemdar, çocukların yüzünde unutulmaz bir tebessüm bıraktı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
OSMANGAZİ'DE ÖZEL YÜREKLERE MÜZİK DOLU BULUŞMA: BAREM, OBAM VE ALBAM ÜYELERİNE MORAL KONSERİ

OSMANGAZİ'DE ÖZEL YÜREKLERE MÜZİK DOLU BULUŞMA: BAREM, OBAM VE ALBAM ÜYELERİNE MORAL KONSERİ

17-06-2026 - BELEDİYE HABERLERİ

YILDIRIM'DA COŞKULU BAŞLANGIÇ: MOLLA YEGAN ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU KAPILARINI AÇIYOR

YILDIRIM'DA COŞKULU BAŞLANGIÇ: MOLLA YEGAN ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU KAPILARINI AÇIYOR

17-06-2026 - BELEDİYE HABERLERİ