Altyapıda Kış Hazırlıkları Devam Ediyor

Altyapıda Kış Hazırlıkları Devam Ediyor

KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, kış hazırlıkları kapsamında şehir genelindeki altyapı ve mazgalların temizliğini sürdürüyor.

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış hazırlıklarına da devam ediyor. KASKİ Genel Müdürlüğünce; 6 Şubat depremleri dolayısıyla hasar gören altyapı hatlarının bakım ve onarımı aralıksız devam ederken, su kayıplarının tespiti noktasında da hassas bir çalışma yürütülüyor. Ekipler, bir yandan da şehirde kış hazırlıklarını sürdürüyor. Şehir merkezi ve ilçelerde altyapı hatları ve yağmursuyu giderlerinin temizliği hızla devam ediyor. Konu ile ilgili olarak KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların taleplerini ALO 185 Çağrı Merkezi üzerinden ulaştırabileceği belirtildi.

Neler Söylendi?