Ramazan Ayına Özel İstanbul Kültür Gezisi

Eskişehir İnönü Belediyesi Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği İstanbul Kültür Gezilerine bu yıl da devam ediyor.

Ramazan ayı dolayısıyla İnönü Belediye Başkanlığı tarafından önümüzdeki günlerde de devam edecek İstanbul kültür gezisine iki otobüsten ve doksan kişiden oluşan ilk kafile İnönü Cumhuriyet Meydanından hareket ederek İnönü Belediyesi Personelleri eşliğinde Bilecik Şeyh alobet Edebali Türbesi, Hırka-i Şerif ziyareti gerçekleştirdiler. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt tarafından Eminönü iskelesinde karşılanan kafile tekne turu ve teknede İftar Yemeği sonrası Eyüp Sultan Cami ve Türbe ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaret sonrası Ayasofya, Sultan Ahmet Cami ve Çamlıca Camii ziyaret edilerek, Karaçam Tesislerinde Sahur yapılarak program tamamlandı ve İnönü’ye dönüş gerçekleştirildi.

İstanbul Kültür Gezisine katılan ve memnuniyet duyduklarını belirten ilçe sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.