Hasarlı Yolları Büyükşehir Yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi, depremde hasar alan yollarda yenileme çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremde hasar alan ve ulaşımda aksamalara neden olan arterlerde bakım ve onarım çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla; şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerde arterlerde deforme olan kısımlar tamir edilirken yola düşerek ulaşım güvenliği için tehlike arz eden kayalar da kaldırılıyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla, arterlerde deforme olan kısımlar yenilenerek ulaşımda konfor ve güvenliğin tesis edilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, şehir genelinde ulaşım konforu ve güvenliğinin tekrardan üst seviyeye çıkarılması noktasında çalışmaların artarak devam edeceği belirtildi.