BELEDİYE HABERLERİ

Büyük afette 4. gün! Depremin en fazla vurduğu 2 ilin son hali inanılmaz

 Büyük afette 4. gün! Depremin en fazla vurduğu 2 ilin son hali inanılmaz

7.7 ve 7.6 şiddetindeki, 10 ili etkileyen depremlerin üzerinden 80 saatten fazla süre geçti. Çöken binalarda mahsur kalanları kurtarmak için başlatılan çalışmalar devam ederken, iş makinelerinden de yoğun destek alınmaya başlandı. Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş ve büyük yıkım yaşanan Hatay'ın son hali havadan görüntülendi.

Türkiye'yi yasa boğan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ili derinden etkiledi. Tüm illerde çöken binalarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için ekipler ilk andan itibaren yoğun mesai harcıyor. Halen çalışmaların 24 saat aralıksız sürdüğü Kahramanmaraş'taki son durum ise dron ile havadan görüntülendi.

 

Büyük afette 4. gün! Depremin en fazla vurduğu 2 ilin son hali inanılmazKahramanmaraş

DEPREMİN VERDİĞİ YIKIM GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Bir taraftan ses alınan noktalarda ekipler bir canlı daha kurtarmak için zamanla yarışırken, diğer taraftan da iş makinelerinden yoğun destek alınmaya başlandı. Depremin verdiği yıkımı, havadan çekilen görüntüler gözler önüne serdi.

Büyük afette 4. gün! Depremin en fazla vurduğu 2 ilin son hali inanılmazKahramanmaraş

HATAY'DAKİ BÜYÜK YIKIM DA GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'daki büyük yıkım da havadan görüntülendi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği şehirde bazı mahalleler enkaza dönmüş durumda.

Büyük afette 4. gün! Depremin en fazla vurduğu 2 ilin son hali inanılmazHatay

 

YASİN SAĞERYASİN SAĞER