BELEDİYE HABERLERİ

Adana’nın Makus Talihi Başkan Zeydan Karalar’la Değişiyor

Adana’nın Makus Talihi Başkan Zeydan Karalar’la Değişiyor
Yeni Yollar, Altgeçitler Yapılıyor, Halkın Sorunları İlk Ağızdan Dinleniyor

Başkan Zeydan Karalar, Şakirpaşa Altgeçidi inşaatında denetleme gerçekleştirdi, Karataş yolu esnafıyla bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinledi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar döktüğü 2 buçuk milyon tona yakın asfaltla, Adana’da bu konuda erişilmesi güç bir rekora imza atarken, bir yandan da kentin dört bir yanında yol ve altgeçit çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni altgeçitler ve yollarla Adana’nın geleceğine yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce D 400 Karayolu üzerinde bir alt geçidi 86 günde bitirerek bir ilke imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni altgeçitler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan ve sona gelinen Şakirpaşa Altgeçidinde çalışmaları denetledi.

KARATAŞ YOLU ESNAFINI ZİYARET

Başkan Zeydan Karalar, kırsal ve merkez ilçelerde, mahallelerde ve köylerde, hemşehrilerinin sorunlarını birinci ağızdan dinleme geleneğinden de ödün vermiyor.

Karataş Yolu üzerindeki esnafla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Kent ekonomisinin bel kemiği olan esnafımızla ortak akıl çerçevesinde hareket ediyor, daha yaşanabilir bir Adana için çalışıyoruz. Karataş Yolu üzerinde faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik, taleplerini ve beklentilerini dinledik” dedi.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER