BELEDİYE HABERLERİ

Ceyhan’ın Dost Eli Şanlıurfa’da

Ceyhan’ın Dost Eli Şanlıurfa’da

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede depremden kaynaklı sorunları aşmaya uğraşırken komşu illerdeki felaketlere de kayıtsız kalmıyor.

Başkan Hülya Erdem sel nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan Şanlıurfa halkına dost elini uzattı. 6 Şubat’ta meydana gelen depremler nedeniyle önce Ceyhan’daki vatandaşların ve ilçeye gelen depremzedelerin dertlerine derman olmaya çalışan, ilçede depremden kaynaklı sorunları bir bir çözmek için mücadelesine devam eden, bu arada deprem bölgesindeki tüm illeri tek tek gezerek vatandaşların yaralarının sarılmasına destek veren Başkan Hülya Erdem, bu kez Şanlıurfa’da depremden sonra sel felaketiyle mücadele eden insanlara Ceyhan’ın dost elini uzattı.

Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Ekibi ile birlikte bölgeye yardımlarını götüren ve çorba ikramında bulunan Başkan Hülya Erdem, “Yaralarımızı birlikte saracağız. Bu kötü günleri hep birlikte, kardeşçe, dostça aşacağız.” diye konuştu.

“Acılar Yaşamayalım”

Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Şanlıurfa siyasi parti  İl Başkanı Ferhat Karadağ, Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban ile selden zarar gören insanlarla bir araya gelen Başkan Hülya Erdem, “Dayanışmayla birlik ve beraberlikle insanlarımızın yanında olmaya, acılarımızı paylaşmaya, yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. Umarım bir daha böyle acılar yaşamayız.” diye konuştu. Başkan Hülya Erdem, deprem ve sel nedeniyle hayatlarını kaybeden tüm insanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Orhan Sarıbal Teşekkür Etti

Şanlıurfa’da selzede vatandaşların yardımına koşan, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le birlikte vatandaşlara destek veren siyasi parti Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise, “Ceyhan Belediye Başkanımız ilk anda elini uzattı. Su getirdi, yiyecek, giyecek getirdi. Doğa olayları öldürmez, yanlış yapılaşmalar, yanlış imarlar öldürür. Dileriz ve isteriz ki bu topraklarda bir daha acılar yaşanmayacak önlemleri alırız. Dayanışma yaşatır, dayanışma acıları azaltır. Su talebi var Urfa halkının. Su talebimizi bir kez daha yineliyoruz. Ceyhan Belediye Başkanımız kıymetli Hülya Erdem ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ediyoruz. Depremde büyük çaba sarf ettiler. Tüm illeri dolaştılar, bugün bir kez daha buradalar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER