SPOR

Ömer Faruk Beyaz depremi: Stutgart'tan resmi açıklama

2021 yılında Fenerbahçe'den Almanya'nın Stuttgart takımına bonservissiz olarak transfer olan Ömer Faruk Beyaz, beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Bundesliga ekibi, Magdeburg'a kiraladığı 19 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Ömer Faruk Beyaz depremi: Stutgart'tan resmi açıklama

Fenerbahçe 'nin Arda Güler'den önce piyasaya sunmaya hazırlandığı Ömer Faruk Beyaz büyük beklentilerle Fenerbahçe A takımına kadar yükselmişti.

Emre Belözoğlu veda maçında oyundan çıkarken genç futbolcuya kaptanlık pazubandını vererek büyük jestte bulunmuş fakat Ömer Faruk Beyaz sezon sonunda sürpriz bir kararla Fenerbahçe'den ayrılarak Stuttgart'a transfer olmuştu.

Stuttgart'ta beklenen katkıyı sağlayamayan Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga 2. Lig takımlarından Magdeburg'a kiralık olarak gönderildi. Almanya kariyeri istediği gibi gitmeyen Ömer Faruk Beyaz şimdi ise büyük bir yol ayrımına geldi.

ALMANYA'DA İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'de yeterince forma şansı bulamadığı ve Avrupa hayali kurduğunu gerekçe göstererek Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer olmuştu.

Stuttgart'ta futboldan uzak kalan ve sadece 79 dakika süre alan Ömer Faruk Beyaz, daha sonra Magdeburg'a kiralandı. Genç futbolcu Magdeburg takımında da toplamda 69 dakika forma şansı bulabildi.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER