BELEDİYE HABERLERİ

Dev Tesis Projenin Çalışmaları Devam Ediyor

Dev Tesis Projenin Çalışmaları Devam Ediyor

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Soğuk Hava Deposu, Meyve-Sebze Kurutma, Tohum Eleme ve Kurutma Tesisi ile 11 adet ticari dükkan çalışmaları hızla devam ediyor.

Hafif Sanayi Bölgesi Hububat Borsası arkasında inşaat çalışmaları hızla devam eden Soğuk Hava Deposu, Meyve-Sebze Kurutma, Tohum Eleme ve Kurutma Tesisi Projesini Belediye Başkanı Mehmet Tutal yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 7 bin 480 m² toplam alan üzerine inşa edilen  Soğuk Hava Deposu, Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi, Tohum Eleme Tesisi ve 11 Adet Ticari dükkanın yer aldığı projenin kısa sürede tamamlanarak bölgeye hizmet edeceğini belirtti.

Sadece Seydişehir’e hizmet etmekle kalmayıp çevre ilçelerin de hizmetine sunulacak olan çalışmanın yaklaşık maliyetinin 63 milyon lira olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çiftçiye ve üreticiye verdiğimiz önemle Hububat Borsamızın yanında hayata geçireceğimiz dev projemizin çalışmaları devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz projemiz tamamlandığında ilçemizin ve bölgemizin önemli bir sorunu çözülecek, çiftçilerimizin ürünleri daha da değer kazanacak. Böylesine devasa projemizin hayata geçirilmesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER