Bozüyük Belediyesi’nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Nakdi ve Bayram Paketi Desteği

Bozüyük Belediyesi sosyal yardım çalışmaları kapsamında Ramazan yardımı olarak 1600 ailenin Sosyal Destek Kartlarına Cansuyu 550 tl, Kış Desteği 550 tl ve Ramazan desteği 550 tl olmak üzere toplamda 1650 tl yatırarak nakdi destek verdi.

Nakdi desteğin yanı sıra ayrıca aynı ailelere özel olarak hazırlanan bayram paketleri de teslim edildi.

trwin

İhtiyaç sahibi ailelere içerisinde et ve sucuk ile bayram için şeker ve çikolata bulunan bayram paketleri Ramazan Bayramı öncesinde Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde teslim edildi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince yapılan bayram paketlerinin dağıtım çalışmalarını ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, dağıtım ekibine “kolay gelsin” diyerek iyi çalışmalar diledi. Bayram paketini almaya gelen vatandaşlarla da görüşen Başkan Bakkalcıoğlu hemşehrilerine iyi bayramlar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek “2-3 yıl süren salgın döneminden sonra ülkemiz çokta ağır da bir deprem felaketi yaşadı. Bunun sonucunda bütün kurumlarımız, belediyelerimiz, devletimiz bu ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza erişmeye çalıştı. Bizim de deprem sonrası ilçemize gelen misafirlerimiz oldu. İlçemizde 200 üzerinde hane barındırıyoruz, bine yakın insanımızı. Bunlardan 100 aile yani yarısı ilçemizde kalmaya karar verdi. Ama biz hepsini kucaklıyoruz. Bizim daha önce başladığımız Cansuyu katkılarımıza onları da ekledik. Her türlü desteği Cansuyuyla da veriyoruz. Bunun yanı sıra bildiğiniz gibi bizim Ramazan Bayramlarında ihtiyaç sahibi ailelere et, sucuk, şeker gibi içeriği olan bir katkımız oluyor. Onun mahalle mahalle dağıtımını yapıyoruz. Bütün ihtiyaç sahibi ailelerimizin olduğu gibi tüm sevgili hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Güzel günlerin bir an önce gelmesini diliyorum.” dedi.