BELEDİYE HABERLERİ

İhtiyaç Sahiplerine Tüp Desteği

İhtiyaç Sahiplerine Tüp Desteği

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Ocaklar Açık, Sofralar Sıcak Olsun” kampanyası ile dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin mutfak tüpü ihtiyacını karşılıyor.

Kentte yaşayan yardıma muhtaç ailelerin her türlü ihtiyacı için seferber olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Gıdadan sıcak yemeğe, giyimden ulaşım hizmetine varana kadar tüm gereksinimlerinin giderildiği yardımlarla birçok ihtiyaç sahibinin yaşamı kolaylaşıyor.

3 Ayda Bir Destek

Yaptığı birçok proje ile ihtiyaç sahiplerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi sıcak yemek hizmetinin yanı sıra Sosyal Market’ten aldığı gıdalar ile evinde yemek pişiren ailelere de destek oluyor.

Bu kapsamda 3 ayda bir olmak üzere verilecek mutfak tüpüyle ihtiyaç sahiplerinin aldıkları gıdaları rahatça sıcak aşa dönüştürmelerine destek olunacak.

Başvuru İçin Yapılması Gereken

Proje kapsamında ilk olarak Sosyal Market hizmetinden düzenli olarak yararlanan ve evinde tüp kullanan ailelere faydalanabilecek. Yeni başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar ise www.ordu.bel.tr adresi üzerinden Sosyal Market başvurusunda bulunarak şartları uygun görüldüğü takdirde bu hizmetten yararlanabilecek.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER