Akdağmadeni’nde Deprem Bölgesine Yardım Sevkiyatı Devam Ediyor

Depremden zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için Akdağmadeni’nde başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremler sonrasında Akdağmadeni Belediyesi başta olmak üzere, İlçede bulunan kurumlar , sivil toplu kuruluşları ve vatandaşlar tarafından kısa sürede temin edilen 1500 adet gıda kolisi ve 300 adet hijyen malzemesi içeren yardım kolisi Akdağmadeni Belediyesi Paketleme Tesisi’nde personeller tarafından tasnifi yapıldıktan sonra  tıra yüklenerek yola çıktı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ’’11 ilimiz afetten dolayı çok derin yaralar aldı. Bu dönemde  yaralarımız sarılana kadar bize düşen görev vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi koruyup kollamak ve yardımcı olmak. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren ilçemizde yardım kampanyalarına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi