BELEDİYE HABERLERİ

MANİSA DUALAR GÖLETİNDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

MANİSA DUALAR GÖLETİNDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince Kırkağaç’a bağlı Dualar Mahallesi Ardıçlıburun Göletinde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Çalışma yapılan göletten, yaklaşık 12000 besi hayvanının faydalandığı belirtildi.

 

İl genelinde kırsal kalkınmanın sağlanması ve kırsal mahallelerde tarım, hayvancılık ve üretim faaliyetlerinin arttırılması amacıyla desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu mahallelerde yeni HİS göleti yapımı ve mevcut göletlerin bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince mahalle muhtarları ve üreticilerden gelen talepler doğrultusunda Kırkağaç ilçesi Dualar Mahallesi’nde Ardıçlıburun göletinde bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak üreticilerin ve vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Hayırlı Olsun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede üreticilerin gelirlerinin arttırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Hayvan içme suyu göletleri konusundaki çalışmalarımız, hayvancılığın yaygın olduğu mahallelerimizde aralıksız sürüyor. Hazırladığımız çalışma programı dahilinde ve talep sırasına göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kırkağaç ilçemiz Dualar Mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ardıçlıburun göletinde bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Üreticilerimize hayırlı olsun diyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER