BELEDİYE HABERLERİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DEN “PCM PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ”

ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DEN “PCM PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi insan odaklı projelerine devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle “PCM Proje Döngüsü Eğitimi” düzenlendi. Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün süren eğitime katılımcılar yoğun ilgi gösterdi

Gelişen ve değişen dünyada, bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimine katkı sağlayacak insan odaklı projeleri hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi düzenlediği çeşitli alanlarda ücretsiz olarak düzenlediği eğitimlerine devam ediyor.

               Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğiyle “PCM Proje Döngüsü Eğitimi” düzenlendi. Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün süren eğitimle ilgili konuşan Yenimahalle Gençlik Merkezi İdarecisi Fatma Çalışkan, “Başkanı’mız Mansur Yavaş’ın genç dostu Başkent hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hedeflerden biri olan ‘PCM Proje Döngüsü Eğitimi’ni Genç Düşünce Enstitüsü iş birliğinde tamamladık. Katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

IŞILDAK: “HAYALİMİZ ANKARA”

               Genç Düşünce Enstitüsü Genel Başkanı Murat Can Işıldak ise eğitimle ilgili şu bilgileri verdi:

“Süreç ilk başta bir hayal ile başladı. Hayalimiz ise Ankara’ydı. Ankara’nın daha yaşanır ve yarına odaklı bir gelişimini sağlamak için biz bu hayali bir hedefe dönüştürmek adına bir eğitim düzenledik. Eğitimin en önemli yanı, Ankara’nın 11 ilçesinden farklı kültürde insanlar katıldı. Ankara’ya dair kurulan bu hayallerin hedefe dönüştürülmesi için doğru strateji ve doğru insanla nasıl gerçekleştirileceğini anlattık. Herkese çok teşekkür ederiz.”

               Eğitime katılan katılımcılar ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Dilay Sayar: “Bugünün ortakları yarının liderleri olarak öncellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Genç Düşünce Enstitüsü’ne çok teşekkür ederim. Benim için çok verimliydi. İnşallah burada ürettiğimiz projemizi gerçekleştirebiliriz.”

-Canan Aycan: “Çok güzel bir eğitime katıldık. Güzel zaman geçirdik. Gruplar oluşturup, projeler ürettik. Çok teşekkür ederiz.”

-Halit Sevinç: “Gayet güzel iki gün geçirdim. Bir amaç vardı, onu araçları kullanarak hedef haline getirdik. Bunu öğrendik. Çok verimliydi.”

-Ceren Erol: “Burada katılımcıların ürettiği dolu dolu iki gün geçirdik. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Genç Düşünce Enstitüsü’ne çok teşekkür ederim. Çok verimli iki gündü bizim için.”

               Eğitim sonrası sertifikalarını alan katılımcılara, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap seti hediye edildi.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER