BELEDİYE HABERLERİ

Dünyaca ünlü futbolcuların Türkiye'ye deprem desteği artıyor!

Dünyaca ünlü futbolcuların Türkiye'ye deprem desteği artıyor!

Futbol kariyerini İtalya'nın Atalanta takımında sürdüren Merih Demiral, dünyaca ünlü futbolcuların deprem için forma bağışladığını duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin üzerinden 103 saatlik bir süre geçti. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem nedeniyle şu ana dek 18 bin 342 ölü ve 74 bin 242 yaralı var. Arama kurtarma çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü ülkemize futbol dünyasından da yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu noktada milli futbolcumuz Merih Demiral aracılığıyla imzalı formalarını bağışlayan dünyaca ünlü futbolcuların sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Harry Kane, Erling Haaland ve Kevin de Bruyne de bu kervana katıldı.

Harry Kane, Haaland ve Kevin de Bruyne'den Türkiye'ye destek

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir başka deprem de 13.24'te ve 7.6 büyüklüğünde oldu. Bu sarsıntılar, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Malatya, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa ve Hatay'da da yıkıma neden oldu. Arama kurtarma çalışmaları son hız devam ederken, dünyaca ünlü futbolculardan Harry Kane, Erling Haaland ve Kevin de Bruyne'den forma bağışı geldi.

 

 

elitbahis twitter
YASİN SAĞERYASİN SAĞER