Deprem Bölgesine Portatif Tuvalet Desteği

Susurluk Belediyesi, deprem bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından seyyar tuvaletlerin üretimine belediye atölyesinde aralıksız devam ediyor.

Üretimi tamamlanan seyyar tuvaletler deprem bölgesine gönderilecek.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yönelik desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurettin Güney, afet bölgesi için 10 Adet daha WC/DUŞ/KABİN’in tamamlandığını söyledi.

Başkanı Güney, “Seyyar tuvalet imalatımız Fen İşleri Müdürlüğü atölyemizde devam ediyor. Daha önce içinde duşu da olan 10 adet seyyar tuvaleti deprem bölgesine göndermiş, kurulumunu yine kendi personelimiz tarafından yapmıştık Üretimini tamamladığımız aynı özelliklerde 10 adet seyyar tuvaleti daha bölgeye göndereceğiz. Depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda Susurluk Belediyesinin çalışmaları süreç içerisinde devam edecek” dedi.