BELEDİYE HABERLERİ

KAYHANDA KORKUTAN YANGIN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ FACİAYI ÖNLEDİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ OSMANGAZİ İLÇESİ KAYHAN MAHALLESİNDEKİ İŞ YERİ YANGININA OTUZ DÖRT PERSONEL VE ON ALTI ARAÇLA MÜDAHALE EDEREK ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

KAYHANDA KORKUTAN YANGIN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ FACİAYI ÖNLEDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinde Osmangazi ilçesi Kayhan Bölgesi’ndeki bir iş yerinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek olası bir faciayı önledi. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın ihbarının ardından hızla harekete geçen ekipler, koordineli bir çalışma sergileyerek alevlerin çevre binalara yayılmasını engelledi. Yangın bölgesinde 34 personel ve 16 itfaiye aracıyla cansiperane bir mücadele veren itfaiye ekiplerine, Tarım Peyzaj A.Ş. de 4 personel ve 4 su tankeri ile lojistik destek sağladı. Ayrıca belediyenin drone ekibi, havadan görüntüleme yaparak ekiplerin doğru noktalara yönlendirilmesinde etkin rol oynadı.

Yangın haberini alır almaz bölgeye giden Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, söndürme ve soğutma çalışmalarını yerinde takip etti. İtfaiye yetkililerinden yangının çıkış nedeni ve hasarın boyutu hakkında detaylı brifing alan Başkan Vekili Biba, dükkanları zarar gören bölge esnafına ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Biba, yangının izlerini silmek ve yaraları sarmak için gerekli tüm desteklerin hızla sağlanacağını ifade etti.

AdminAdmin