BELEDİYE HABERLERİ

Çal Belediyesi, İlçe Merkezinden Kırsalda Yaşayanlara Kadar Tüm Kadınlara Ulaşacak

Çal Belediyesi, İlçe Merkezinden Kırsalda Yaşayanlara Kadar Tüm Kadınlara Ulaşacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çal Belediyesi etkinlik düzenledi. “Güçlü Kadınlar Güçlü Çal” sloganıyla düzenlenecek olan etkinlikte Çal’ın 34 mahallesinde yaşayan kadınlara çiçek dağıtımı yapılacak. Damla Yılmaz konserinde ise, Çallı kadınlar doyasıya eğlenecek.

Çal’da Kadınlara Özel Kutlama Programı Yapıldı

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, toplumun her kesiminde üstlendikleri görevleri ve sorumlulukları yerine getiren kadınlara toplum olarak borçlu olduğumuzu söyledi. Kadınlara sadece söz de değil eylemde de her zaman pozitif ayrımcılık yapıldığını belirten Akcan, “Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutluyor, etkinliğimize tüm Çallı kadınlarımızı davet ediyorum” dedi.

Belediye ekipleri, kırsal da yaşayan kadınlara çiçek dağıtımına 4 Mart’ta başlayacak, 8 Mart’ta çiçek dağıtımı ilçe merkezinde bitecek. 9 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da ise, Çal Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Kadınlar Günü Eğlencesi düzenlenecek. “Güçlü Kadınlar Güçlü Çal” sloganıyla düzenlenecek olan etkinlikte Damla Yılmaz sahne alacak. Etkinliğe katılacak olan kadınlara çeşitli ikramlar yapılacak. Etkinlikte ilçe merkezinde yaşayan kadınlarla kırsal da yaşayan kadınlar da bir araya gelecek.

 

YASİN SAĞERYASİN SAĞER