BELEDİYE HABERLERİ

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ESNAF VE VATANDAŞA SICAK ÇORBA İKRAMI

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ESNAF VE VATANDAŞA SICAK ÇORBA İKRAMI

Kahvaltı yapma imkânı bulamayan, işe giden, yol üzerinden geçen vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar Ordu Büyükşehir Belediyesinin bardakta çorba ikramı ile güne başlıyor.

Her yıl kış mevsiminin gelmesi ile birlikte çorba ikramı yapan Büyükşehir Belediyesi gelenekselleşmiş bu etkinliği sürdürmeye devam ediyor. Havaların soğuması ile birlikte bu yıl da başlatılan uygulamayla çeşitli bölgelere konuşlandırılan stantlarla vatandaşlara çorba ikramı yapılıyor.

HER GÜN YÜZLERCE ÇORBA İKRAM EDİLİYOR

Yaya trafiğinin en yoğun olduğu noktalarda kahvaltı yapma imkânı bulamayan, işe giden, yol üzerinden geçen vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar Ordu Büyükşehir Belediyesinin bardakta çorba ikramı ile güne başlıyor. Her gün yüzlerce çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların büyük memnuniyetiyle karşılaşıyor.

DERS ARALARINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İKRAM EDİLİYOR

Öte yandan Ordu Üniversitesi Yerleşkesinde de mobil mutfak tırı ile öğrencilere ders aralarında çorba ikramı yapılıyor. Hafta içi her gün sabah 8.00 ile 10.00, akşam ise 18.00 ile 21.00 saatleri arasında çorba ikramı öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Soğuk havalarda sıcak çorba ile ısınan vatandaş ve öğrenciler kendilerine sunulan bu hizmet karşısında Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

 

YASİN SAĞERYASİN SAĞER