BELEDİYE HABERLERİ

HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK

Merkezi İstanbul’da bulunan Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Ardahan Belediyesinin bünyesinde faaliyet gösteren barınaktaki sokak hayvanları için bir tır dolusu mama desteğinde bulundu.

HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK

BAŞKAN DEMİR: HAYTAP’A TEŞEKKÜR EDİYOR, BU YARDIMLARIN SÜRMESİNİ DİLİYORUZ

Belediye Başkanımız Faruk Demir’in girişimleri neticesinde geçtiğimiz aylarda barınaktaki sokak hayvanlarına yönelik ücretsiz olarak kısırlaştırma işlemi yapan HAYTAP, şimdi de binlerce can dostumuz için tonlarca mama gönderdi. Mama dağıtımı esnasında bir açıklama yapan Başkanımız Demir, şunları kaydetti: “Buradaki yavrularımız, barınağımız için HAYTAP’a yapmış olduğu bu mama desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Veteriner İşleri Müdürümüz, Veterinerimiz, Başkan Yardımcımız da bizimle birlikte bugün burada dağıtıma eşlik ediyor. Son derece anlamlı olan bu güzel yardımların devamını bekliyor, tekrardan HAYTAP’a çok teşekkür ediyorum.”

/upload/haber/HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK/upload/haber/HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK/upload/haber/HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK/upload/haber/HAYTAP’TAN ARDAHAN BELEDİYESİNE ANLAMLI DESTEK

YASİN SAĞERYASİN SAĞER