Gülruh Camii’ye Yeni Işıklandırma Yapıldı

Akhisar Belediyesi’nin, Yeni Gülruh Camii’de yaptığı ışıklandırma çalışmaları halk tarafından oldukça beğeni topladı. Başkan Dutlulu, “Akhisar’ımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesi, şehri gündüz olduğu kadar gece de ön plana çıkarabilmek amacıyla dış cephe ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde bulunan Yeni Gülruh Cami’de yapılan son ışıklandırma çalışmaları halkın büyük beğenisini aldı. Vatandaşlar caminin fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’ı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Yeni Gülruh Cami’mizin ışıklandırmasını tamamladık. Şehrimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecemizi şimdiden tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemize, İslam alemine ve tüm yeryüzüne huzur, barış, esenlik ve hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.