BELEDİYE HABERLERİ

Deprem bölgesindeki gazeteciden arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili çarpıcı iddia: 'Çekilin biz çıkaracağız' deyip kameraları çağırıyorlar

 Deprem bölgesindeki gazeteciden arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili çarpıcı iddia: 'Çekilin biz çıkaracağız' deyip kameraları çağırıyorlar

Deprem bölgesine giden gazeteci Mehmet Akif Ersoy, arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Üzülerek anlattığını belirten Ersoy, "Çok yerden duydum. Diyorlar ki arama kurtarma yapıyoruz, tam çocuğa ulaşacağız pat başka bir ekip gelip 'sizin işiniz bitti, çekilin biz çıkaracağız' deyip kameraları çağırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği afette, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Deprem bölgesindeki çalışmaları takip eden ve gelişmeleri canlı yayına bağlanarak aktaran Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

 

Ersoy, "Üzülerek paylaşıyorum, çok yerden duydum. Diyorlar ki arama kurtarma yapıyoruz, tam çocuğa ulaşacağız pat başka bir ekip gelip 'sizin işiniz bitti, çekilin biz çıkaracağız' deyip kameraları çağırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Ersoy'un anlattıkları karşısında moderatör Kübra Par, "Nasıl yani, arama kurtarma çalışmaları arasında böyle bir rekabet mi var? Bu söylediklerin çok önemli" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

 

YASİN SAĞERYASİN SAĞER