BELEDİYE HABERLERİ

Vatandaşların Bayram Temizliği Belediyeden

Vatandaşların Bayram Temizliği Belediyeden

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan engelli ile 65 yaş ve üzeri ile engelli vatandaşların evlerini temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

Her bayram olduğu gibi bu Ramazan’da da ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar unutulmadı. Esenyurt Belediyesi’nin başarılı bir şekilde uyguladığı hizmet, bayrama temiz ve sağlıklı bir ortamda girmek isteyen 65 yaş ve üzeri ile engelli vatandaşların imdadına yetişti. Çalışma kapsamında oluşturulan ekipler, yapılan sosyal incelemeler sonucu belirlenen program dâhilinde; eldiven, maske, galoş ve koruyucu kıyafetlerle vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yaptı. Bayram öncesi evleri temizlenen vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını dile getirerek, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“Bu Hizmetten Çok Memnunum”

Aldığı hizmetten dolayı Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür eden Zuhal Altun şöyle konuştu: “Belediyenin bu hizmetinden çok memnunum. 6 yıla yakındır bu hizmeti alıyorum. Arkadaşlar geliyor baştan sona, dip köşe temizleyip gidiyorlar.”

YASİN SAĞERYASİN SAĞER