BELEDİYE HABERLERİ

Zeydan Karalar Karaisalı’nın Köylerinde Halkla Buluştu

Zeydan Karalar Karaisalı’nın Köylerinde Halkla Buluştu
Zeydan Karalar, “Büyük hizmetleri borçlanmadan yapıyoruz, çok daha fazlasını gerçekleştireceğiz.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal ilçelerin köylerinde hemşehrileriyle buluşmaya, sorunları birinci ağızdan dinleyip, ihtiyaçları öğrenmeye ve hasbihal etmeye 2023’ün son günlerinde de devam etti.

Karaisalı ilçesinin Kırıklı, Bekirli, Eğlence, Çatalan, Hacımusalı, Tümenli (Kahyalar), Beydemir ve Çukur köylerinde son derece sıcak şekilde karşılanan ve misafir edilen Başkan Zeydan Karalar, sorunları dinledi, sohbet etti, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı.

Gittiği her noktada vatandaşla bir araya gelen, sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, yol, su ve altyapı sorunlarıyla ilgili verilen hizmetleri anlattı, yeni projeler konusunda bilgi verdi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni çok zor şartlarda devraldıklarını, pandemi ve deprem gibi iki büyük felakete rağmen önemli hizmetleri halkla buluşturabilen bir yapı oluşturduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, “3 alt geçit, 5 yeni bulvar yaptık, 197 bulvar ve caddeyi yeniledik, merkezde asfalt sorunu kalmadı, aldığımız iş makinesi sayısı 310 oldu, belediyenin araç kirasına ve enerjiye verdiği parayı, yeni araç alımları ve enerji yatırımlarıyla azalttık, 111 de otobüs aldık ve tüm bunların tamamını borçlanmadan gerçekleştirdik. Belediyemizi ekonomik olarak çok güçlü hale getirdik. Bundan sonra önümüz açık. Çok daha büyük işler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

HALKA HİZMET ETMEK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ

Yedigöze’den Adana’nın 4 ilçesine ve köylerine su getirme projesinin temelinin atıldığını da hatırlatan Başkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Allah güç verdiği sürece sizlere hizmet edeceğiz ve bunu yapmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Halkımızla buluşurken ilgili bürokratlarımızla geliyoruz. Hizmet için aranızdayız.”

VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR

Köy sakinlerinin dinlendiği, dile getirilen sorunların ilgili bürokratlarca anında not alındığı ziyaretlerde Başkan Zeydan Karalar, vatandaşları ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Başkan Zeydan Karalar konuşmalarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözüyle tamamladı.

 

YASİN SAĞERYASİN SAĞER