YEREL

Bursa Orhangazi'de polisler kuş uçurtmuyor

Bursa Orhangazi'de halkın güven ve huzurunu sağlamak adına yapılan denetimler artarak devam ediyor. İlçe Emniyetine bağlı ekipler Emniyet Müdürü Erol Yavuz'unda katıldığı uygulamalarda adeta ilçede kuş uçurtmuyor. Orhangazi halkı ise yapılan sıkı denetimlerden memnun.

Bursa Orhangazi'de polisler kuş uçurtmuyor

Orhangazi'de şehrin dört bir yanını ablukaya alan ilçe Emniyet Müdürlüğü halkın huzur, sağlık ve güvenliğini korumak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda ilçenin farklı noktalarında özellikle gece saatlerinde yapılan denetimlerde, durdurulan araçlar tek tek aranırken, içerisinde bulunan sürücü ve yolcularında GBT sorgulamaları yapılıyor.

'İlçe Emniyet Müdürü denetimlere katılıyor

Orhangazi'de göreve geldiği günden bu yana neredeyse müdahale edilen tüm olayları yakından takip eden İlçe Emniyet Müdürü Erol Yavuz'da yapılan denetimlere katılarak, polis ekiplerine yardımcı oluyor. 

Orhangazi halkı denetimlerden memnun

Orhangazi'de polis ekipleri tarafından kentin farklı noktalarında kurulan uygulamalara çok sayıda polis ekibi katılırken, ilçe halkı ise yapılan denetimlerden memnuniyetini dile getiriyor. 

Orhangazi İlçe Emniyetinden yapılan açıklamada  şehrin dört bir yanını kapsayan huzur ve güven uygulamalarına  devam edileceği bildirilirken, vatandaşlar tarafından şüphe duyulan şahıs yada araçların emniyet birimlerine bildirilmesi isteniyor.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER