YEREL

Bursa Orhangazi'de feci kaza! 1 kişi hayatını kaybetti

Orhangazi İznik yolu Yeniköy bağlantı yolu girişinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki kamyon, kavşakta dönüş yapmak isteyen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil ise yol kenarında bekleyen kepçenin şoförüne çarptı. Burada ağır yaralanan kepçe şoförü kaldırıldığı Orhangazi Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Bursa Orhangazi'de feci kaza! 1 kişi hayatını kaybetti

Kaza bugün sabah saatlerinde Orhangazi İznik karayolu Yeniköy bağlantı yolu girişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Hakkı Taban'ın kullandığı 45 AFM 670 plakalı kamyon, Yeniköy yoluna dönüş yapmak isteyen Nuri Demir'in kullandığı 16 VZ 833 plakalı otomobile çarptı.

Daha sonra kamyonun çarptığı otomobil savrularak, o esnada yol kenarında bulunan iş makinasının operatörü olan 53 yaşındaki Ahmet Çelik'e hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan tahlisiz adam olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Emekli olan ve daha önce Orhangazi Belediyesi'nde de iş makinası operatörü olarak çalıştığı öğrenilen 53 yaşındaki Ahmet Çelik'in hayatını kaybettiği kazada otomobil içinde bulunan sürücü Nuri Demir ile Sevdiye Demir ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER