BELEDİYE HABERLERİ

Doğanın Çocuklarından Annelere Özel Hediye

Doğanın Çocuklarından Annelere Özel Hediye

Atakum Belediyesi ile DOÇAK iş birliği ile hayata geçirilen Doğa Bilimleri Köyü’nde öğrenciler, “Anneler Günü” hediyelerini hazırlamak için sukulent çiçeklerini toprakla buluşturdu.

Atakum Belediyesi ve Doğanın Çocukları Akademisi Derneği (DOÇAK) iş birliğinde faaliyet gösteren Doğa Bilimleri Köyü, doğa ile iç içe verilen eğitimleriyle fark yaratıyor. Bilim, sanat ve spor atölyelerinin gerçekleştirildiği yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Öğretmenleri eşliğinde katıldıkları atölyelerde aktif rol alan öğrenciler, bu kez “Anneler Günü” için kolları sıvadı.

Eğlenceli Etkinlik

Adnan Kahveci İlkokulu ve Halide Edip Adıvar Anaokulu’ndan toplam 120 öğrenci, anneler günü hediyesi hazırlamak için “Çiçek ve Çocuk” atölyesi çalışmalarına katıldı. Çocuk Çiçek Yaşam Paylaşım Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte minikler, farklı çeşitlerdeki sukulent çiçeklerini saksılara ekti. Öğrenciler, Çocuk Çiçek Yaşam Paylaşım Derneği Başkanı Serpil Uzun’un açıklamalarını dikkatle dinleyerek; çiçekleri aşama aşama toprakla buluşturdu. Anneler Günü hediyelerini özenle hazırlayan minikler, renkli görüntüler ortaya çıkardı. Öğrenciler, “Çiçek ve Çocuk Atölyesi” etkinliğinin ardından oyunlar oynayarak; mutluluklarını pekiştirdiler.

 

Paylaş

Paylaş

YASİN SAĞERYASİN SAĞER