BELEDİYE HABERLERİ

Komşu Paket Dağıtımları Devam Ediyor

Komşu Paket Dağıtımları Devam Ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Aylarında kentte ikamet eden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverlerin katkıları ve Belediyenin öz kaynakları ile temin edilen erzak paketlerinin dağıtımına devam ediliyor.

Komşu Paket kampanyasının bu yıl da gerçekleştirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Son yıllarda enflasyon ve hayat pahalılığı nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz zor günler geçiriyor. Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak Komşu Paket uygulamasını bu yıl da sürdürüyoruz” dedi.

oslobet

Kampanyaya Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Başkan Vahap Akay, “Hayırsever vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini tıklayarak, ihtiyaç sahibi komşularımız için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alabilirler” ifadelerini kullandı.

deneme bonusu veren siteler

Önce İnternet Sitesini Ziyaret Edin

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olabilirsiniz. Komşu Paket kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret edebilirler” diye konuştu.

1 Komşu Paket 400 TL

Hayırsever vatandaşlarımızın “komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret ederek temel gıda maddelerinden oluşan 400 TL değerindeki ‘Komşu Paketi’ satın almak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinden Komşu Paket bağış tutarını yatırabileceklerini kaydeden Başkanımız Akay, “Ardından anlaşmalı olduğumuz marketin hesabına yatan tutarı gösterir banka dekontunu sisteme yükleyerek, Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirler. Erzak paketleri, gün sonunda Belediyemiz personelleri tarafından teslim alınıp, başvuran ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılıyor. Komşu Paket desteğinizin ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştığı bilgisi de ekiplerimiz tarafından hayırsever vatandaşlarımıza iletiliyor” açıklamalarında bulundu.

Veren El, Alan Eli Görmüyor

“Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnafımızı Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Dağıtımlar Devam Ediyor

Ramazan Ayı nedeni ile kent genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıtımlarına Ramazan Ayı’nın ilk günü başlandığını anımsatan Başkan Akay, “Bugüne kadar yaklaşık 7 bin ailemize erzak paketlerini ulaştırdık” dedi. Erzak kolisi verilecek ailelerin, Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne müracaat eden aileler arasında yapılan incelemeler sonucunda tespit edildiğini kaydeden Başkan Akay, erzak kolilerinin ekipler tarafından dağıtımına devam edildiğini ifade etti. 

Ailelerin Evlerine Teslim Ettik

Ramazan Ayı nedeni ile hazırlanan erzak paketlerinin Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlilerince tespit edilen ailelerin evlerine kadar götürülüp, teslim edildiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da hazırladığımız erzak paketlerini dar gelirli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İnşallah bu erzak paketlerimiz dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun giderir” açıklamalarında bulundu.

YASİN SAĞERYASİN SAĞER