Büyükşehir, Elbistan’da Kırsal Mahallelerin Ulaşımını İyileştiriyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın kırsal mahallelerinden Aksakal, Beştepe ve Gökçek’e ulaşım sağlayan arterlerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı kapsamında şehir genelinde başlattığı yol yenileme uygulamalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın kırsal mahallelerinin ulaşımını iyileştirmek için de yoğun mesai harcıyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği adresler arasında Aksakal – Beştepe mahalle yolu ve Gökçek Mahallesi’ne ulaşım sağlayan arter oldu. Aksakal – Beştepe yolunda malzemeli bakım çalışmaları sürerken, Gökçek Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yolda deforme olan ve trafikte konforu olumsuz etkileyen kısımlar sıcak asfaltla tamir ediliyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla, kırsal mahallelerin ulaşımının iyileştirilmesi hedeflenirken, Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir merkezi, ilçe, kırsal mahalle ayırt etmeksizin ulaşım altyapısının geliştirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.