Bolu Belediyesi’nden çevre kirliliğine geçit yok

Bolu Belediyesi şehir merkezindeki “evsel” ve “geri dönüşüm” konteynerlerinin bakım-onarım ve ücretsiz değişimlerini zamanında yaparak, çevre kirliliğine izin vermiyor.

Türkiye’nin en temiz şehri olan Bolu’da Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre ve görüntü kirliliğine karşı mücadelesini sürdürüyor.

10 ayda 2 bin konteynerin bakım onarım ve değişimi yapıldı

Bu kapsamda evsel veya geri dönüşüm çöp konteynerlerinin bakım onarım ve değişimleri zamanında yapılarak çevre ve görüntü kirliliğine geçit verilmiyor. Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022’nin ilk 10 aylık diliminde bin 100 noktada bulunan yaklaşık 2 bin adet “evsel” ve “geri dönüşüm” çöp konteynerinin bakım ve onarımlarını yaptı.  Kırılan veya kullanılmayacak durumda olan konteynerleri de ücretsiz olarak yenisiyle değiştirdi.