Bilecik Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen sosyal ve sportif eğitim projeleri kapsamında, cimnastik kursu eğitim programını başarıyla tamamlayan minik öğrenciler düzenlenen görkemli bir törenle hünerlerini sergiledi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde organize edilen ve adeta görsel bir şölene dönüşen programa Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Salonu hıncahınç dolduran aileler ve sporseverler, minik sporcuların performansını büyük bir hayranlıkla izledi.
Deneyimli Cimnastik Kursu Öğretmeni Gürkan Algan liderliğinde uzun süredir büyük bir disiplin ve özveriyle çalışan miniklerin podyumda sergilediği estetik hareketler, esneklik becerileri ve sahne koreografileri davetlilerden büyük alkış topladı. Etkinliğin sonunda sahneye çıkarak başarılı performansları nedeniyle tüm çocukları tek tek tebrik eden Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, öğrencilerin hak ettiği başarı sertifikalarını takdim ederek heyecanlarına ortak oldu.
Törende konuşan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediye olarak çocuklara sağlanan eğitim yatırımlarının böylesine gurur verici ve harika sonuçlara dönüşmesinden dolayı tarifsiz bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür eden Başkan Subaşı, "Cimnastik Kursu öğrencilerimizin büyük bir emek ve heyecanla hazırladığı yıl sonu gösterisini gururla izledik. Bu özel gösteriye yüreğini koyan tüm öğrencilerimize ve onları sevgiyle, titizlikle geleceğe hazırlayan kıymetli eğitmenimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" diyerek spora tam destek mesajı verdi. Kurs Öğretmeni Gürkan Algan ise sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, çocukların önünü açan desteklerinden dolayı Başkan Subaşı’na teşekkürlerini sundu.


















