“Karacasu Konteyner Kentte Çalışmalar Hızla Sürüyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile Karacasu Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret ederek bölgedeki çalışmalar hakkında son bilgileri aldı.

Şehrin tekrardan ayağa kaldırılması noktasında gece gündüz çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile Karacasu Geçici Konaklama Merkezi konteyner alanında incelemelerde bulundu. Bölgede devam eden çalışmalara ilişkin son bilgileri alan Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizin tekrardan ayağa kaldırılması ve depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarının eksiksiz olarak karşılanması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz, bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, STK’larımız ve gönüllülerimizle birlikte yoğun gayret gösteriyoruz. Şehir genelinde konteyner ve çadır kent kurulumları devam ediyor. Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank ile Karacasu Konteyner Kent’i ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Bir yandan konteyner kurulumları devam ederken bir yandan da ekiplerimiz bölgede alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları için gece gündüz çalışıyoruz. Daima vatandaşlarımızın yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.