Bayat Ekmekler İsraf Olmuyor

Çorum Belediyesi tarafından Halk Ekmek büfelerinin yanına konulan Bayat Ekmek Toplama Kutuları ile ekmek israfının önüne geçiliyor. Bayat ekmekler, sokak hayvanları için yiyecek oluyor.

35 noktada bulunan Halk Ekmek büfelerinin yanlarına Bayat Ekmek Toplama Kutusu monte ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Hemşehrilerimizden ricamız evlerde biriken bayat ekmekleri çöplere atmak yerine Halk Ekmek büfelerinin yanına monte ettiğimiz Bayat Ekmek Toplama kutularına bırakmalarıdır.” dedi.

Çöplü, “Buralarda biriken bayat ekmekleri sokak hayvanlarına vermek isteyenler de alabilirler. Kalan ekmekleri biz de Çorum Belediyesi olarak değerlendireceğiz. Bu sayede ekmek israfının da önüne geçmiş olacağız.” dedi.